Wij tellen af!

Wij tellen af!Wij tellen af! Nederland heeft dit jaar de eer gastland te zijn van de 7de SDT-conferentie. Deze internationale conferentie wordt eens in de drie jaar georganiseerd en is dé conferentie op het gebied van de leidende motivatietheorie; de zelfdeterminatietheorie. De theorie die de basis vormt van de integrale aanpak van Motivatiemeesters.

Vanaf dinsdag 21 mei dompelen wij ons vier dagen onder in de nieuwste wetenschappelijke inzichten op het gebied van motivatie. Wij zullen een groot aantal presentaties bijwonen en deelnemen aan werksessies met toonaangevende motivatie-experts en wetenschappers

Natuurlijk zullen de grondleggers van de SDT – Richard Ryan en Edward Deci – diverse plenaire sessies verzorgen en we kijken ernaar uit hen weer te ontmoeten.

Naast onze grote interesse voor internationaal motivatie-onderzoek verricht in het onderwijs zijn we ook erg geïnteresseerd in onderzoek verricht in het bedrijfsleven, de zorg en de sport. Het programma van de conferentie belooft een bron aan inspiratie te zijn. We hebben er dan ook erg veel zin!

In de weken na de conferentie willen we opgedane inzichten graag delen met anderen. Mocht je hierin geïnteresseerd zijn, neem dan contact met ons op.