Motivatiemeesters als moderator

Motivatiemeesters als moderator

Ben je opzoek naar een energieke en scherpe moderator om jouw bijeenkomst, hei-dag of brainstorm te begeleiden? We helpen je graag!

Kenmerken
Je weet welke doelen je wilt behalen met je team, maar bent op zoek naar werkvormen voor een motiverende sessie. Je wilt je graag met je team kunnen concentreren op de inhoud en hun betrokkenheid vergroten. Voor ons zijn dit allemaal goede redenen om een motivatiemeester in te zetten als moderator.

Uitdaging
Met onze ervaring weten wij als geen ander welke werkvormen wel en niet werken. Ons talent is het vinden van de juiste aanpak, zodat deelnemers met plezier aan het werk gaan en het resultaat voldoening geeft.

Keuzes
We bieden je meerdere opties, werkvormen en suggesties zodat je zelf bepaalt hoe de sessie eruit komt te zien.

Interactie

We creƫren in de sessie voldoende ruimte voor alle betrokkenen en zorgen ervoor dat steeds helder is waarom bepaalde keuzes gemaakt worden.

Structuur
Wat de opbrengst van de sessie moet zijn, stellen we vooraf duidelijk vast. Tijdens de sessie houden wij de vorderingen bij en ondersteunen we in het maken van duidelijke afspraken. Zo zorgen we ervoor dat de sessie leeft, loopt en slaagt en de doelen behaald kunnen worden!

Op zoek naar een energieke motivatiemeester die jouw sessie tot succes maakt? Neem contact met ons op.